KEOP-6.1.0/C/11-2012-0007 projekt - Energiatudatos Magyarország

2018 márc. 13.

A Magyar Földtani és Geofizikai Intézet Nemzeti Alkalmazkodási Központ, az Magyar Bányászati és Földtani Szolgálat Nemzeti Alkalmazkodási Központ Főosztály jogelődje irányításával valósult meg az Energiatudatos Magyarország címmel rendezett komplex szemléletformáló médiakampány.

 

           A kampány célja a figyelemfelhívás, a szemléletformálás volt, a fenntartható fejlődés és viselkedésminták kialakítása érdekében. A 2014 nyarán megvalósított médiakampány keretében 12 animációs kisfilm mutatta be mindennapi, kézzelfogható példákon keresztül, hogy minden területen tehetünk az energiahatékonyságért és a környezettudatos életvitelért: legyen szó háztartásvezetésről, közlekedésről, vagy éppen lakás felújításról. A televíziós és nyomtatott sajtómegjelenések mellett a legtöbb információ a kampány honlapján, a www.szamitazenergia.hu oldalon található.Nemzeti Alkalmazkodási Központ Főosztály jogelődje irányításával valósult meg az Energiatudatos Magyarország címmel rendezett komplex szemléletformáló médiakampány.

           A projekt az Új Széchenyi Terv keretében, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozása révén 100%-os támogatási intenzitással valósult meg. A megítélt támogatás összege 194.025.111,- Ft volt. A projekt 2013.07.01.-2014.10.19. valósult meg.